Nere, men på väg upp!

Inatt har jag sovit bra! Fy fan vad skönt att få sova bra en natt och vakna tidigt och äta frukost. Har kollat på Efter 10 med Malou och idag var Özz Nöjen, Shirley Clamp och Doréen där.
De pratade om barns psykiska ohälsa, det verkar vara ett hett ämne med tanke på att det togs upp i "Helt sjukt" härom dagen också. Och det är mer än högaktuellt i detta dagens samhälle tycker jag. De pratade om Sveriges kultur, hur passiva vi är när det gäller att försöka komma innanför murarna hos de som mår dåligt och att vi borde försöka vara mer på, att ta tag i personerna. Även om de inte orkar hitta på nåt, så efter lite påtryck så kanske de orkar sig iväg, när de vet att någon vill umgås eller bara vill finnas där. 
 
De pratade också om över/undervikt. Shirley sa: om man vill gå ner i vikt måste det vara av rätt anledning. Att man tex inte orkar så mycket som man borde, att man riskerar att bli sjuk eller har ont i kroppen. 
 
Det är ett högaktuellt ämne för mig för igår bestämde jag mig för att börja "banta". Jag kallar det inte banta ändå faktiskt. Jag använder mig av denna mat under några veckor: 
 
 
Jag slutade röka för 2-3 månader sedan och som substitut för ciggen blev det mat, godis och läsk. Sötsuget har tagit över mig! Och för mig handlar det om att krympa magsäck. För just nu kan jag äta upp en hel pizza med sallad och sås och en halvliter cola. Sån mat blir det inte, dels för att det är onyttigt och dels för att det är alldeles för mycket mat. Skulle lätt kunna äta 6 mackor på morgonen. Och där har jag varit tidigare i mitt liv. Sen provade jag denna dieten under några veckor och sen var jag inte sugen på sötsaker, blev mätt på en lagom portion osv. 
 
Någon mer som är på? Och detta riktar sig INTE till er som redan befinner er på idealvikten eller under.
 
Så nu kör vi!
 
Idag ska jag umgås med min mamma lite. Ser alltid fram emot fredagar då hon är ledig. Så vi tänkte besöka en inredningsbutik i närheten. Imorgon ska sambon dricka bärs med grabbarna och jag tänkte vara chaufför. Ska kolla om någon vill hitta på nåt med mig under tiden!
 
 
Pöss <3

Glamoröst...så fan heller!

Nä, för såhär kan det också se ut :P Jag har nog min downperiod nu,när jag är extremt trött. Flyttade mig från sängen till soffan och hänger framför 4:an och "Helt sjukt" och dom pratar om stress. Man kan drabbas av långvarig stress oavsett samhällsklass och oavsett vilken sysselsättning man har.

Att hela tiden ha ett stresspåslag kan försämra immunförsvaret och ger en ihängande trötthet. Jag har utöver min ADD och Graves också ett stressyndrom. Igår fick jag ett brev på posten med en ny tid på Vuxenpsykiatriska och det känns skönt. I och med min Graves så fick jag sluta äta medicin för ADD vilket resulterade i ett stort steg tillbaka i mitt liv, fick börja behandla Graves och började må riktigt dåligt fysiskt istället vilket leder till stress och psykiska påfrestningar. Man vill bara vakna upp efter en god natts sömn, utan mardrömmar, utvilad, på bra humör, energisk och full av ork att uträtta saker. Så är det väldigt sällan...

Anders Timell berättar om hur han inte orkade svara i telefon eller att han inte orkade stötta andra och så, hur ensam han kände sig även fast han hade familj och vänner. Allt han säger känner jag igen mig själv i. När han stannade vid vägkanten, ringde sin bror och sa. Jag vill inte leva längre.

Man vill leva, men man vill bara fly. Och åter igen vill jag rikta detta till Er som tror att det handlar om att man vill fly från måsten och ansvar. Det handlar inte om det, det är hjärnan och kroppen som bara talar om för dig att du ska fly.

Har man någon livsvilja alls så hänger man i...om så för ett litet tag.

Tänkvärt?!
Finns det någon annan som känner igen sig så kommentera gärna.

Kram <3


Sänghäng!

Ligger i sängen och fryser. Skulle ridit idag men jag har sovit och sovit. Somnat om hela dan. Fattar inte hur man kan bli sån efter gårdagens ridning, lite förkylning och så. Kan knappt lyfta en arm liksom :( Nya tag imorgon!!


ADD är så jäkla mesigt!

Ja, va fan! ADD ger bara koncentrationssvårigheter, depressioner och ångest....jag vill ha ett H oxå så man kan ha nån jäkla energi iaf.
 
Men nu proppar jag i mig goa jävla melonskivor, saftiga och kalla som satan! Fräscht!
 
Hoppas på en rejäl Sugar Rush ;P
 
Åh, nu blev jag sugen på att spela Candy Crush. Så får det bli.
 
Tjing

Dagens ridpass!

Nu har man kommit hem från stallet och idag var det kallt att rida, men så gött ändå! 
Först tog jag lillplutten som jag inte suttit på sen 5 veckor tillbaks eller nåt och det gick fint. Inga bockningar alls :P 
Men vi gick och klättrade och tog inga galoppsträckor så då är det lugnt.
Sen red jag gammeltanten och hon är så härlig. Brunsten var i full gång och pälsfällningen hade avtagit så det gick bra. Inga backutsparkar iaf :)
 
Nu måste jag värma mig...burr!
 
Hejj sålänge <3

Varför JAG bloggar?!

 
Såg ett inlägg på Facebook angående att blogga: åh, vilket bekräftelsebehov och hej och hå.
 
I ärlighetens namn så började jag blogga för att jag kände mig ensam! Jag har vänner och familj, visst! Men oftast inte orken att åka iväg att besöka dom eller umgås så mycket. Jag älskar mina vänner så det är inte så att jag inte har några. Men!
 
Jag är sjukskriven och sitter hemma en hel del av min tid, inte med det sagt att jag ligger och slappar hela dagarna som många tror utan jag gör en massa saker utöver det :P Visst kan jag sova om jag vill men jag går upp runt 7-8 varje dag och börjar plocka med nåt direkt efter frukost. Många av mina vänner jobbar, har sambo, barn,bor långt bort och fullt upp med sina liv givetvis. Då blir det ganska ödsligt i själen.
Så jag började blogga om vad jag gör, vad jag ska göra och vad jag vill göra. Och jag har märkt att jag får så jäkla mycket gjort. För även om jag bara har 20 unika sidvisningar så är det som att jag lovar de läsarna att göra fler inlägg och uppdatera med nya bilder, fast det egentligen är undermenat mig själv. Det blir en god cirkel av det hela. För om jag gör ett inlägg om att jag ska ordna/fixa/göra nåt och skriver att jag uppdaterar med bilder senare så måste jag ju utföra detta som jag sagt att jag ska göra för annars blir ju mina läsare besvikna. Men jag tror egentligen det är för att jag själv blir så jävla nöjd efteråt att jag åstadkommit något!
 
Bloggen fungerar nog som en klapp på axeln till mig själv :)
 
Och när jag surfar runt och besöker andras bloggar och kommenterar så ger jag också dom en klapp på axeln ibland :P
 
 
 
 
Nu sitter jag med långkallingar på och väntar på att få åka till stallet. Det blir 2 hästar idag. En som är brunstig och har ont av pälsfällning, ja ni som kan hästar vet hur det kan bli då och sen en 4-åring som inte gått på 5 veckor ungefär. Han tömkördes igår som tur är men det blir väst på idag iaf :)
 
Kram och hej <3

Goodmorning, Sweden!

Hehe, ja! Nu ska jag upp. Men fastnade lite i soffan framför brasan. Ridning står på schemat senare, så måste grunda med bra frukost och mediciner. Sen kör vi :)


Mitt nygamla dressingroom :)

Såhär blev mitt dressingroom!
 
Jag behöll dom hemska gamla tapeterna och tog vad jag hade. En spegel, en hylla, glasburkar och krokar! 
Och vips så har jag mig en alldeles egen sminkhörna. Jag är skitnöjd. Speciellt eftersom det faktiskt bara tog 15 minuter att göra :)
 
Har ni några planer på att göra om hemma hos er, så får ni gärna dela med er av detta! Alltid kul att se vad andra har för idéer och påhitt när det gäller inredning. Jag har blivit helt galen i det :P
 
 
Kram <3

Powernap

Jag har tagit mig en powernap efter dagens pappersarbete och sen kommer sambon inhoppandes och säger: nä, jag kan inte hålla mig längre, jag måste ha godis. Så nu är vi på väg :)


En dag i mitt företag!

Godmorgon allihop!
 
Igår skrev jag en plan. En plan som heter "en dag i mitt företag" och med det menat så har jag alltså skrivit en tidsplan för varje dag och vad som ska hinna göras under dagen. För även om jag går hemma och är sjukskriven så är det massor man har att göra.
 
Som ni vet så håller jag på att göra iordning vårat gamla kök, pluggar, städar, diskar och modifierar och ordnar och trixar lite överallt. Så mitt liv och vårt hem borde skötas som ett helt företag för funkar inte allt detta så funkar ingenting. Och JAG funkar inte överhuvudtaget.
 
Så nu är det ordning på torpet som gäller! 
 
Igår satte jag också ut en "önskas låna" annons så nu får vi se om det blir nåt napp. Även "skräprummet" fick sig en liten uppiffning. Såhär såg det ut innan:
 
 
Kanske laddar upp en ny bild senare.
 
Kram så länge <3

Jävla rövångest!!

Försöker sova med världens ångest...så sjukt jobbigt. Tankarna bara yr...på allt man borde, allt man måste och allt man vill. Det går inte riktigt ihop. Hjärtat slår mig hårt upp i halsgropen. Allt man vill är att ta ett piller så man kan få sova.

Men när sambon lägger en fjärt bredvid så ler jag ändå :) Bara för en kort sekund...


Lite hästidéer och kreativitet!

Jo, jag har under några dagar haft en hjärna på högvarv så nu tänker jag sätta igång och ta tag i den där affärsidén jag haft i några år. Gjorde en snabb affärsidé under tiden jag gick på Biologiska Yrkeshögskolan och fick bra lovord så varför inte?! Jag har ju alla möjligheter egentligen. 
 
Tänk er en stuga i en skogsglänta, utan el och vatten. Se morgonsolen lysa igenom träden, en stilla tystnad och det enda som hörs är fåglarnas kvitter. Höra hästhovar och gnissel från en hästvagn och serveras frukost medans hästen betar i gräset bredvid. 
 
Mjo, det blir nog bra. Jag söker dock en arbetskamrat i form av en nordsvensk/ardenner som är inkörd och trygg. 
Så jag får börja leta nu om jag ska hitta en till semestermånaderna.
 
Tjing sålänge <3
 

Gudmurran!

Ja idag är det sen morgon. Hade ångest igårkväll, var trött och mådde allmänt inte bra. Skulle iväg på överraskningsfest men den fick jag avboka i sista sekund. Fick ta en Atarax och lägga mig. Var längesen jag tog en sån och det känns i kroppen idag. Usch. Man vill ju verkligen inte egentligen. Men det vore ju dumt att slita av sig håret :P

Mamma har redan varit här och hjälp till att slipa lite lister så jag ska väl sätta igång lite senare med att måla klart runt fönstren. Just nu, en powernap. Eller rättare sagt en "ladda-hem-foto-appar-stund"

Kram :)


Bäbisbajs och snorloskor!

Igår var vi på 3-års kalas och det var riktigt kul :) Hade roliga samtal om bäbisbajs och snorloskor(?). Mycket intressant och väldigt trevligt att träffa några som är likasinnade :) Barnen sprang iaf runt och lekte, juckade på ballonger, klättrade i stolar och staplade psalmböcker. Ja, vi var i ett församlingshem! Barnen hittade också tre vackra glaskulor som dom bowlade med. Det var lugnt och fridfullt kan ni tro.
 
 
Efter två timmar var jag precis lika seg som kola i huvudet och vi åkte hem mätta och sockerstinna!
 
 
 
 
 
Kvällen spenderades framför data och Xbox men jag somnade med mobilen i handen och sambon spelade till 02.30 :O
 
Nu har vi iaf gått upp för dagen och min underbara mamma och brorsdotter väckte oss med att knacka på dörren. Så nu blir det frukost och sen städa och lägga rätt på mina kläder som ligger utspridda överallt. Sen är det överraskningsfest ikväll. 
 
Vem kan det vara som vi ska överraska?!
 
Jag kanske knackar på just din dörr, hehe!
 

Kalajsfixade!

Nu är vi redo för 3-årspartaj <3

Tjing :)


Fågelkvitter och kattjamande!

Man vaknar upp och solen skiner och fåglarna kvittrar. Man känner att våren är här, men med tanke på gårdagens temperatur så är jag ändå inte hoppfull. Och om jag sticker ut näsan utanför täcket så känns det att det nog är rätt kallt ute.

Mamma kommer hit med ved sen för nu ska vi prova att elda i vedspisen. Det är på tiden nu va :P

Vi får se hur dagen blir med kalas och allt för man har vaknat med en förkylning och lite hosta. Vilket jag aldrig har annars så jag tänker vara hemma och ta det lugnt och pyssla lite, så får jag se om det släpper något under dagen. Finns ju lite att måla nere i köket!

Vad ska ni göra idag då?

Kram <3


Lever ett annat liv..

Just nu ligger jag i soffan och glor när Mr D spelar GTA och jag måste erkänna att det känns som att man lever ett annat liv också. "Vi" har precis varit och köpt en ny kostym och nya skor till "han" och varit på dejt med Michelle :) Härlig Torsdagkväll....i soffan.

Imorgon ska vi i vårat verkliga liv gå på 3-årskalas och på lördag blir det överraskningsfest för en bekant :) Trevlig helg nu alla <3


Osocial och autistisk, typ!

Idag har jag stött på olika sorters människor. Jag gillar dom alla men de får mig att tänka till en extra gång på vilken väg jag själv tänkt ta med mitt liv. 
 
Nu har jag suttit hemma ett tag. Jag har bloggat, lagat mat, pluggat matte, rivit tapeter, slipat och målat i köket, diskat, tvättat och städat. I två månader för att vara med exakt. Jag tar en tur på hästen ibland, träffar nån kompis, spelar Candy Crush, myser med gubben och katten och myser lite till. Jag lever i min lilla trygga bubbla, utåt sett. För att, för en gångs skull känner jag mig trygg med tillvaron. Här är mitt hem och här är jag trygg. Sen att min hjärna talar om för mig att jag är rädd och borde fly är ju en annan sak. Jag har varit/har blivit en ganska instängd person tror jag fast ändå inte. Jag är i stallet där det finns andra tjejer som rider, jag åker in till stan och handlar,går på möten och träffar familjen och så. Men det tar emot varje gång. Inte för att jag inte vill träffa nån eller för att jag inte tycker om dom. Jag har så mycket kärlek till alla så hälften vore nog. Men varför känner man så? Varför känner man sig nervös på något vis innan man ska träffa någon? Även fast man känner dom. Det hör väl till mitt ångestsyndrom på något vis.
 
En av personerna jag stött på idag är en fruktansvärt driven människa med 1000 saker igång hela tiden. Alltid trevlig som attan och jättesnäll. Vi har inte setts på över ett år och nu skulle vi ses och fika men han ringde och blev sen och hade också med sig en kompis.Jag behövde snart åka tillbaka hem så det blev ingen träff. Jag blev lite besviken såklart men vi får helt enkelt ses en annan dag. Under tiden jag väntade så ringer en annan bekant som jag aldrig träffar i stort sett men har pratat ganska djupa saker med genom åren. Han var full och förmodligen kände han sig ensam, men han undrade om han kunde få min gamla medicin som fungerar som "uppåttjack". 
 
Vissa inspirerar, får mig att ryckas med och tro på mig själv men de får mig ändå att rygga tillbaka för exakt så vill jag inte göra.
Andra får mig att vara tacksam för att jag orkat stå emot, fått behålla det lilla jag har och fått viljan att leva!
 
 
 
Jag letar fortfarande efter pusselbitar som ska bygga mig, min egna person. Vem jag är, vem är jag?
 
Flummigt inlägg men va fan...:)
 
En parentes är ju min ADD. Den gör sig påmind när jag sitter i soffan och ska försöka skriva blogginlägg när sambon spelar Xbox, wainar och Partychattar. Herregud! Jag har stirrat in i skärmen ett antal gånger och kommit på mig själv sittandes med händerna upp i ansiktet. Som en bebis i fosterställning. Jaja.
 
Ett nytt inlägg kommer ut ikväll om hur min helg ser ut om någon av någon anledning skulle vara intresserad.
 
Pöss <3
 

Vilka fantastiska djur de är hästarna!

 
Ser ni vilka underbara vänliga ögon?!
 
Med hästarna kan man vara sig själv. Man får en inre ro som inte går att jämföras med något annat. De står bara där i stallgången medans man borstar men de ger så mycket tillbaka ändå på nåt vis. Just idag tog vi en tur ner mot sjön men damen var inte riktigt på humör. Hon fäller nu som attans och är brunstig. Att vi red förbi de 8 unghingstarna gjorde kanske inte saken bättre. Hon stannar och backar, går emot skänkeln och vill inte riktigt samla sig. Sen stannade hon mitt på vägen och ville vända hem, även om de andra fortsatte ner på vägen. Men det gick bra ändå! Och hur nöjd är man efteråt!? Känslan när man sitter av är så jädra fin :)
 
Man tycker att hon inte har så mycket vinterpäls men jag skrubbade henne med en gummiskrapa efteråt och jösses vad hon fällde. Jag får nog rida nån dag i helgen också :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen för att förbereda mig inför ett möte med en vän!
 
See you <3

Gullefjun!

Jag har efter dagens sysslor slängt mig i soffan...dödstrött. Och min söta pojkvän spelar Xbox. Men det var inte så lätt att börja spela när modem och grejer krånglar. Så här är han, nerkrupen bakom soffan och byter sladdar och trycker på en massa knappar. Söt eller? <3


En fantastisk hjärnaktivitet idag, du!

Idag gick jag och Mr D upp vid 9 och käkade mysfrukost framför tvn. Det har vi inte gjort sen vi träffades för nio månader sedan eftersom ingen av oss hade några tv-kanaler. Men nu har vi äntligen fått in både fiber i huset och skaffat kanalpaket. Så vi såg på nyhetsmorgon och Efter tio.
Underbart!
Löjligt hur man kan uppskatta nåt så, som man aldrig ens tänkt på att man saknat.
 
Efter det så började vi greja i köket så gubben har slipat en hel del Fulfuru och jag har målat fogar, tvättat det som är slipat med målartvätt, klätt in hyllplanen till hyllan så nu är den helt klar.
Vi har också varit inne på skroten och köpt ett nytt däck. Där var det en stackars gubbe som efter att man hört hans berättelse försökt att skrota sin släpkärra i två år. Han hade skickat en den gula av de två registreringspappren och kryssat i avställning. Vilket inte är korrekt i detta läge. Han skulle ha kommit in med den gula lappen till skroten, lämnat släpkärran där och så hade det varit fixat och klart. Istället har han fått massa andra papper och haft lång kontakt med Transportstyrelsen för att lösa hans problem. Han hade också fått för sig att registreringskylten var superviktig att skicka in så den hade han paketerat fint för att skicka på posten.
 
Men, nu löste det sig ändå. Han fick hjälp av personalen på skroten att beställa nya gula papper och när dom kommer kan han lämna både papper och släpkärra till de så fixar de det. Synd att det skulle ta två år av den gamla gubbens liv att skrota ett gammalt släp. Innan vi gick därifrån så tittade han på mig med ledsna ögon och sa "- att det ska vara så svårt att skrota ett släp nu för tiden"...Ååå..stackars!  :(
 
Själva rubriken för det här blogginlägget kom utav att jag har kommit på världens bästa idé. Idag, i bilen, när vi åkte hem. Nu ska jag sätta mig och göra research. Handlar om....*trumvirvel*.......
 
Nä, det får ni veta i nästa inlägg. Måste Googla runt lite först :)
 
Kram så länge <3
 

Min sjukdom i korta drag

Jo, jag skulle ju berätta för er om min sjukdom. Men först måste jag berätta om en annan åkomma jag fick diagnostiserat för några år sedan.
 
 
Jag har sedan mååånga år tillbaka haft en hel del problem med depressioner, ångest och panikattacker. Jag har ofta klagat över trötthet, nedstämdhet och alltid känt mig trött. Vill sova mycket och har svårt att komma igång.  Läkarbesöken och psykologbesöken har avlöst varandra och jag har fått prova många olika antidepressiva mediciner som jag själv tyckt inte har hjälpt. Andra tyckte att jag blev stabilare, mer stillsam och lugn medans jag själv kände mig helt apatisk och inte alls som mig själv. Jag beslutade då att sluta med medicinerna, trots att läkare avråder från direkt avslut pga risken för självmordstankar man kan få när man ifråntar kroppen de ämnena som finns i medicinen. Det struntade jag i!
 
För de där antidepressiva fick mig att bli en rörlig grönsak rent ut sagt. Jag kunde äta, jobba och skita men var totalt död i mina känslor. Mina vänner kunde skratta bredvid mig, medans jag själv undrade: vad är det som är så kul? Det var verkligen en "utanför-kroppen"-känsla. Till slut, efter 4 år fick jag efter många tester, diagnosen ADD, började äta concerta och har aldrig mått så bra i mitt liv. Tidigare var hela mitt liv ett rent kaos. Ät -och sovtider var huller om buller, orkade ingenting allt som oftast, hade kraftiga humörsvängningar och fruktansvärd hjärtklappning och hemska panikattacker. Jag hade ingen struktur eller planering varken i skolan, på jobbet, i hemmet eller med hästen som jag hade då. Allt var rörigt! Och min själ var förstörd!
 
Concertan räddade mitt liv, jag orkade inte med varken mig själv eller livet innan! Nu kunde jag börja tänka klart, jag fick en lust till saker och ting och en jädra ork! Jag orkade gå upp på morgonen och uträtta saker under en hel dag och gå och lägga mig trött och nöjd. Jag tappade också under tiden 14 kg i vikt vilket var för mig helt underbart. Tills jag med hjälp av arbetsförmedlingen fick en arbetsprövning i ett stall med ca 20-talet hästar. Det var perfekt. Drömmen blev sann att få jobba med det jag älskar mest. Hästar!
 
Men efter en månad blev jag bara tröttare och tröttare i kroppen. Träningsvärken tog aldrig slut. Jag blev förvisso lite starkare för varje dag men ändå, musklerna var slut och jag orkade 4 timmar i stallet och ridning av två hästar, sen åkte jag hem och sov. Jag kunde glömma att hinna umgås med vänner eller familj. Kroppen värkte och jag började äta smärtstillande för att klara arbetsdagarna. Till slut sökte jag för detta, gjorde en radioaktiv gammaundersökning och fick diagnosen Graves/Basedows (giftstruma/hypertyreos). Det visar sig då att min Concertamedicin snabbt har framkallat kraftigare symtom och lett till att förvärra min dolda sjukdom.
 
 
Graves/Basedows är en överproduktion i sköldkörteln som orsakar förhöjd ämnesomsättning och hormonrubbningar och det ger en hel del symtom som tex trötthet, muskelsvaghet, oregelbunden vilopuls, humörsvängningar och viktförlust.
 
Ni kan läsa mer om sjukdomen här
 
Min sjukdom syns inte på utsidan. Jag ser frisk och kry ut men skenet kan bedra. Man kämpar på!
Jag hoppas att folk i framtiden har större förståelse för sådana här sjukdomar, som inte i grunden är en psykisk sjukdom, utan en sjukdom som är autoimmun, likaså diabetes. Den kan behandlas men komma tillbaka. Jag hoppas min försvinner snabbt. Jääävligt snabbt! 
 
Usch för de som har värre sjukdomar. All styrka till er <3
 
Kommentera gärna om ni har nån fundering eller kanske rent utav har samma sjukdom eller liknande bekymmer. Vi är ju trots allt inte ensamma va? :)
 

Haha,världens finaste header!

Ja vad säger man...jag sitter med både Pixlr-o-matic, Photoscape och Picasa och försöker reda ut det här. Inte det lättaste. Ha tålamod!
 
Under tiden kommer ni antagligen få se sjukt snygga misslyckade headers. Men det bjuder jag på :)

Pannkakstime!

Idag blev det pannkakor! Det var ungefär 1 ½ år sen sist :P
 
 
Jag blev så jädrans hungrig efter roadtripen till storstan för att inhandla en lampa till min bil. Jättejobbigt verkligen :P
Nä, men ärligt så har jag faktiskt en sjukdom som gör mig väldigt lättutröttad och matt.
 
Jag tänkte skriva om den ikväll :)
 
Nu ska jag lägga mig på soffan en stund och sen blir det lite fix i köket igen.
 
Kram <3

Mitt blommiga skåp!

Såhär ser skåpet ut inuti nu. Skåpsluckorna fick åka väck och nu ska bara hyllorna kläs med det rosa pappret oxå :) Sen ska jag fylla det med fint porslin..!
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig, en ny dag imorgon :)
 
Kram & Godnatt <3
 

Det gamla köket är på väg att bli lite snyggare!

 
Såhär såg vårat kök ut innan jag började med att riva tapeter, slipa och greja!
Huset är från 1800-talet men köket renoverades på 70-talet...det syns :P
 
Detta är köksbänken med kakel och bruna, skitiga fogar. De ska målas!
 
 
 
Detta är den enda väggen med tapet i stort sett, de ska bort!
 
 
Såhär ser det ut runt alla fönster och dörrar. FulFuru. Allt ska målas!
 
 
Och detta är en bänk med massa lådor och skåp. Detta ska modifieras, á la Idastyle!
 
Jag kommer från och med nu lägga ut bilder/uppdateringar på hur köket omvandas till det något bättre. Vi får väl se vad Ni tycker om det. Det kan väl ändå inte bli sämre tänker jag!
 
Hur skulle ni göra om ni fick ändra något i detta kök? Ni kanske kan ge mig några bra tips!
Kommentera gärna :)
 
Ha det fint <3
 
 

Jo men tjena, punktering!

Dagen har börjat otroligt bra Jo, men faktiskt! Jag fick ha mysmorgon med min sambo och jag älskar det. Vi åt en god frukost tillsammans och skulle sen iväg på ett otroligt romantiskt uppdrag. Slänga sopor. Panta flaskor och slänga lite annat skräp. Wohoo!

Jag kan ju också säga att jag i lördags krossade ett glas i bilen som vi tänkt att städa bort nångång men det kom vi på idag innan vi åkte så Mr D plockade ur skärvorna och jag hämtade damsugaren och sa ”- vi får köra fram bilen så vi når dit med dammsugare. Sen gick han in och jag kör fram bilen nån meter. D står han på trappen och hör hur det krasar under däcket. Då har han lagt glasskärvorna vid bilen och jag kör över dom.

Vet inte vem som är mest skyldig till olyckan men skit samma, vi har skrattat åt det hela dagen ändå. Vilket missöde…bara för att slänga lite skräp! Vi sitter fortfarande och skrattar. Fattiga som vi är så borde vi kanske inte göra det men, joo, lite kul är det!



När vi sen kommit hem, med en annan bil efter vårat ärende så satte vi igång och slipa, måla och klä in ett skåp i fint papper. Jag har någon weird idé om hur köket ska se ut snart, men det blir nog bra till slut.

Nu ska jag sätta mig och plugga matte. Kram <3