Hey ho!

Hela dagen har varit seg som cöööööla. Var uppe sent och myste med fin kille <3 så idag har jag bara varit hemma och tatt det lugnt. Inte kännt mig så fräsch i kroppen. Julpyntat lite, plocka ur och städat skåp och lådor som man kastat ner lite skit i när man haft bråttom :P
 
Nu ska jag försöka sova. När jag sover ensam så drömmer jag sönder mig. Vaknar helt genomsvettig varje natt. Men inatt fick jag sova en hel natt som tur var. 
 
Men jag har ont i magen. Och kvällsångesten är ganska påtaglig idag. 
 
G´natt!
 
 

Dagens dröm!

Jag ska börja skriva ner mina drömmar.... I eftermiddag när jag sov hade jag feber och svettades en hel del.....men vaknar i panik när massa kräftor gnagde på mina fötter, fast de hade utseendet av musslor. Mjaa... Fortsättning följer....jag drömmer väääldigt ofta och myyyycket märkligt! Kan ibland vara mycket långa, detaljerade och vrickade drömmar.

Måste va kass alltså!

Här om dagen satt jag och skrev ett nytt CV och tog med alla platser jag varit och jobbat på eller haft praktik på. Allt mycket noggrannt!
Skrev oxå ett kort personligt brev om vem jag är.
 
Men men.....jag är väl bara någon man helt enkelt ogillar. För det där jobbet jag sökte....som vikarie/inringning, där behövde de ju massor med folk sa hon när jag frågade. Men tydligen inte längre. Har inte hört något ifrån dom iaf.
 
Suck...
 

Sjuk

Ligger i sängen som ena dö sill. Började frysa förut och känna mig jätteseg. Igår var jag yr och mådde illa. Nu ligger jag och svettas breve katten. Blä.