Stora förändringar i livet...

Ja, mitt liv är lite rörigare än vanligt just nu. Jag och killen går isär och jag har inte så stor lust med någonting :( Framtiden får visa om vi saknar varandra sen. Men så nu vet ni det...

Tankarna flyger och känslorna får mig att tappa fokus helt.

Just nu vill jag bara ha lugn och ro och får helt enkelt försöka hitta en väg att gå, ensam. Skulle vilja få möjligheten att ha en egen häst som jag kan pyssla om. Katten lyser med sin frånvaro (ligger och sover jämt) Jag har ju vänner och familj ändå. Utan de skulle livet vara riktigt trist <

Kalas på gång!

Ja, då är det dags för att ha grillpremiär ikväll och vad kunde vara bättre väder än detta :P

Det blir både Mr Ds och mina vänner och det ska bli gött att få träffa folk och vara lite social :)

Bjuder på en jävligt bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=Ze-Lth3FN6Y

 

Untz untz!


Fuck happened!

När man precis hunnit bli på lite gott vårhumör så kommer det här sketavädret! Blåst och snö....whata fuck! Skulle ju bli grillkväll här hemma idag men det skiter sig nog...grabbarna grus ska härja idag vad det verkar. Jag ska väl bara vara hemma antar jag. Köpa lite godis kanske och ta ett glas vin typ...Dä ä jö Freda!
 
Hästarna får lida denna veckan men va fan, jag är inte den enda där som "kan rida" så jag kan inte göra så mycket åt det. Luftrören bränner och jag hostar så jag nästan spyr. 
 
Trevligt :)
 
Mr D är iväg på EURES-möte på Af. Får se om han kommer hem taggad!
 
Jag har plockat undan här hemma, bäddat iordning sängen, målat några lister och sånt så nu hostar man lite igen. 
 
Jag och Sarah i Göteborg
 
Hörs kanske senare <3

Göteborg Horse Show strax!

Helt plötsligt blev jag sämre. Så ont i halsen och även på utsidan. Har jag aldrig haft förut. Och hostar lungorna ur mig. Förkylningen har gått ner i luftrören nu märker man eftersom jag inte har några mandlar kvar. Är livrädd för att hosta för att det gör så ont. Och det roschlar och piper fint :) Sökte ett jobb i fredags och borde gått dit igen i början på denna veckan men det har ju inte gått. 
 
Veckan började annars bra med gott humör och ny häst på gång, men är man så dum och missar att hästen har björnfot så blir det inte så lyckat så den hästen vill jag inte ha. Gillade den annars väldigt mycket :)
 
Snart stundar Göteborg Horse Show och jag har två vuxenbiljetter till söndagens (28/4) förmiddagsföreställning till salu! Kommentera vid intresse.
 
Nu ska jag Googla vidare på lite grejjs.
 
Hejjs <3

Välkommen du fina dag!

Det är så härligt att vakna och gå upp tidigt, inte behöva bli väckt av väckarklockan för kroppen vaknar automatiskt runt kl 7. Ingen irritation alls utan bara fridfullt. Studsar upp full av energi numera! 
 
Har börjat få iordning på medicineringen och det känns hur bra som helst. Mamma köpte en Dosett till mig härom dagen och det underlättar en massa. Behöver inte hålla på med alla burkar och kartor som jag andå bara slarvar bort hela tiden och måste springa runt i hela huset och leta reda på innan jag ens kan ta nån medicin!
Men, förändringens tid är här.
 
Var hälsad, underbara sol <3
 
Igårkväll åkte jag till Skövde och umgicks med 3 fina militärtöser. De är alla i min smak alltså. Byxor på häng och en prilla under läppen. Härligt att få prata tjejgrejer, om livet och om roliga, knäppa och snuskiga gamla minnen!
Jag var hemma vid 00-tiden  men la mig inte förrens 02.00. Ändå är jag pigg idag. Förutom att jag fortfarande är förkyld men det går väl över.
 
Red aldrig igår pga förkylningen och idag får det bli longering bara. Pallar inte anstränga mig för då får jag sån jädra hosta och blir hes imorgon. Sen runt 17-tiden ska jag åka med på dressyrträning med en av stalltjejerna. Mycket häst nu igen! 
 
Nu har jag varit uppe en stund och redan hunnit äta frukost, plocka undan lite grejjer, plockat i diskmaskinen, skrivit klart ett brev till försäkringskassan, letat hästutrustning på hela intranätet, målat dörrlisterna i köket och bloggat!
 
Nu blir det bananchips och tv en liiiiten stund :)
 
 
 
 
 
 
 
See you later <3
 
 
 
 

10-månadersfirande!

Förlåt lilla gubben men jag blev så uppslukad av hästfunderingarna att jag inte skrivit något om våran 10-månadersdag som är idag <3
 
Men jag sa ju grattis iaf när vi vaknade :P
 
Nu ska jag ut i förrådet och rota fram alla hästgrejjer! Har ett par helt nya långa transportskydd, nånstans. Hmm...
 
Kram och hej!

Surrealistiskt!

 
En häst, min häst? :)

Hästfunderingar!

Ja, jag går i hästfunderingar. Hade inte planerat att skaffa en häst men sen fick jag ett erbjudande om att få ett 9-årigt halvblodssto e. Etrusco-Quite Easy och igår var jag där och tittade på denna dam. Hon var mörkbrun, hade lång päls, var välfödd men omusklad. Hon såg lite nervös ut och lite stirrig men efter att hon blivit longerad så kändes hon bättre. Den damen behöver motioneras och ompysslas varje dag. Då blir hon nog en underbar kompis <3 
 
Bild kommer senare!
 
 

Hästbildcollage!

 
 
Denna häst är till salu!
 

Drömde inatt förresten!

Jag drömde att jag och mina brorsor åkte bil nånstans och nånting hände så vi fick slå sönder bilrutan, bilen skenade iväg med backen i, fort som bara helvete så jag fick sätta mig baklänges och försöka hålla den på vägen. Lyckades ta oss fram till gården här hemma. Där möttes vi av nån som hittat en gul katt med konstigt vitt randigt mönster på magen (se bild) som jag helt obekymrat tog ansvar över. Lastade in den i min transportbur och gick hem. Sen träffade jag en gammal stallkompanjon som numera jobbar i Scweiz och erbjöd henne att stalla in sina hästar på våran granngård som jag skulle ta hand om. 
 
 
 
Jag lever helt klart två olika liv....ett vaket och ett omedvetet när jag sover :)
Ja vad fan säger man....haha!
 
Finns det någon annan som drömmer en massa "weird"?

Sänghäng och bilder från hoppträningen!

Ja, igår var det hoppträning. Min häst var tröööött efter att ha sprungit som en dåre i hagen under dagen. När vi kom in i ridhuset vart hon svettig på en gång och efter några småskutt så kändes hon redan lite platt. Det gick väl sådär. Lyssnade inte alls på mig och körde upp huvudet så pass att martingalen drog emot så jag fick problem med styret :P Men går säkert bättre nästa gång!  Men duktig var hon ändå för vi hoppade grind och vattenmatta utan några som helst problem. Hon är toppen min goa tant <3
 
 
Imorgon ska jag kolla på en häst som jag har blivit erbjuden att få helt gratis. Den kunde vara lite "skvätten" av sig men inga problem i ridningen. Vi får väl se. 
Ett sto f-04 e. Etrusco - Quite Easy
 
Det låter väl bra? :)
 
Nervös är jag :P
 
 

Drömmar och hoppträning!

Ja, idag är det hoppträning med favorithästen! Vi åker ett gäng till ridhus en gång i veckan och det är alltid kul :) Men nu ska jag upp och äta nåt för sen ska jag in till stan och lämna mitt CV och personliga brev. Sen får vi se om de hör av sig.!

Jag drömde förresten inatt: jag och en gammal bekant satt vid ett köksbord när han berättar att han blivit vräkt och jag erbjuder hnom att bo hos mig. Det var det!

Drömmer alltid väldigt mycket....har en del på lager. Kanske får uppdatera er med dom nån dag. Undrar hur hjärnan kommer på alla de där historerna som jag drömmer.

See ya <3

(bilden är supergammal, på mig och min foderhäst Dinah)

Awake....my soul!

Nu är våren här och jg har vaknat. Har inte skrivit på flera veckor men jag har gjort en massa bra saker ändå. Ridit en massa i den underbara solen, agerat flytthjälp i Vänersborg, varit på läkarbesök och fått fler mediciner (kanske inte så roligt men givande), varit på travbanan, skrivit CV och personligt brev och imorgon ska jag ut och söka ett jobb som jag verkligen vill ha.
 
Strax blir det stallet för lite puts och fix inför hoppträningen imorgon och ikväll är det Magnus Österlunds hingstvisning på Skålltorp i Skara. 
 
I måndags fick jag också ett samtal, ett erbjudande om att få en häst. På söndag ska jag åka och kolla på den.
 
Jag börjar se ljuset i tunneln av förvirring, oro och ovisshet :)
 
Det går bra nu <3
 
Våran gamla Linus :)