Nere, men på väg upp!

Inatt har jag sovit bra! Fy fan vad skönt att få sova bra en natt och vakna tidigt och äta frukost. Har kollat på Efter 10 med Malou och idag var Özz Nöjen, Shirley Clamp och Doréen där.
De pratade om barns psykiska ohälsa, det verkar vara ett hett ämne med tanke på att det togs upp i "Helt sjukt" härom dagen också. Och det är mer än högaktuellt i detta dagens samhälle tycker jag. De pratade om Sveriges kultur, hur passiva vi är när det gäller att försöka komma innanför murarna hos de som mår dåligt och att vi borde försöka vara mer på, att ta tag i personerna. Även om de inte orkar hitta på nåt, så efter lite påtryck så kanske de orkar sig iväg, när de vet att någon vill umgås eller bara vill finnas där. 
 
De pratade också om över/undervikt. Shirley sa: om man vill gå ner i vikt måste det vara av rätt anledning. Att man tex inte orkar så mycket som man borde, att man riskerar att bli sjuk eller har ont i kroppen. 
 
Det är ett högaktuellt ämne för mig för igår bestämde jag mig för att börja "banta". Jag kallar det inte banta ändå faktiskt. Jag använder mig av denna mat under några veckor: 
 
 
Jag slutade röka för 2-3 månader sedan och som substitut för ciggen blev det mat, godis och läsk. Sötsuget har tagit över mig! Och för mig handlar det om att krympa magsäck. För just nu kan jag äta upp en hel pizza med sallad och sås och en halvliter cola. Sån mat blir det inte, dels för att det är onyttigt och dels för att det är alldeles för mycket mat. Skulle lätt kunna äta 6 mackor på morgonen. Och där har jag varit tidigare i mitt liv. Sen provade jag denna dieten under några veckor och sen var jag inte sugen på sötsaker, blev mätt på en lagom portion osv. 
 
Någon mer som är på? Och detta riktar sig INTE till er som redan befinner er på idealvikten eller under.
 
Så nu kör vi!
 
Idag ska jag umgås med min mamma lite. Ser alltid fram emot fredagar då hon är ledig. Så vi tänkte besöka en inredningsbutik i närheten. Imorgon ska sambon dricka bärs med grabbarna och jag tänkte vara chaufför. Ska kolla om någon vill hitta på nåt med mig under tiden!
 
 
Pöss <3Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback