Julskyltningslördag

Vaknade tidigt kan man säga :) Men kroppen värker så otroligt jävla mycket hela nätterna. Och mina knän tar kål på sömnen helt. Sen att man vaknar med nån typ av feberfrossa är ju inte jättekul. Men idag står det hoppning på schemat med tanten så det är bara att bita ihop. Vore kul om man hann in till julskyltningen oxå. Vi får se. Ikväll ska jag fortsätta grejja här hemma.

C u l8er


Fredagkväll

Har städat och julpyntat lite här hemma nu ikväll och varvat med lite tvättande. Har också kollat på bonde söker fru från i onsdags och ätit godis. Visst saknar man <3 men det är bara att försöka sova, så är det en ny dag imorgon.
 
Urnedsättning för mormor imorgon....tänker på min mamma <3 Hur det måste kännas......
Jag älskar dig mamma. 

Ärenden på stan..

Idag när jag vaknade var jag seeeg. Åkte in och tod de vanliga blodproverna och sen gick jag runt på stan och frös lite innan jag skulle till frisören....nu är inte håret trassligt längre iaf :P sen har jag handlat lite med mor och efter det kände jag mig ännu segare så jag bestämde för att vara stalledig ändå idag. Har blivit lite hårt ett tag :) Tänkte julpynta här hemma...om jag orkar. Kanske möblera om?! Vi får se. Bloggar säkert senare.

Hej sålänge!

Sen sist...

Allt hade hunnit bli så himla bra sen jag skrev mitt senaste blogginlägg. Men nu kanske jag ska börja blogga igen om allt kaos ....jag har ju ändå inget annat för mig resten av dagarna när hästarna är ridna och katterna fått mat.

Om nån vill läsa skiter jag i...bara jag får ur mig det....för det är alldeles för tungt att bära på.

Men det kommer bli bra. Det vet jag.