Helgens bravader!

Jag tänkte berätta om helgens bravader men tänkte oxå lägga upp lite bilder och kom då på att jag ska hämta mobilen hos en kommungubbe imorgon. Han hade hittat den när centrum städades imorse. Så jag bloggar om helgen imorgon!
 
<3 Puss och hej

Dagen före D-day!

Ja, imorgon är det dags för årets crusing och kl 15.00 går cortegen genom stan med alla fina raggarbilar!
Även om jag inte nu för tiden är så aktiv raggarbilsåkare så är det en tradition att varje år vara där. Det är en så härlig stämning, alla är glada och goa. Idag blir det bara uppladdning och tänkte lägga fram kläder och packa ihop lite grejer redan idag.

Nu ska jag släpa upp min goding och bju på frukost. Vädret verkar hålla upp så jag ska nog rensa mina rabatter och även gräva ur en av dom som stått orörd de senaste 10 åren.

Vad ska ni göra för kul?

Trevlig fredag <3

"Bilden visar söta kossor från Ekby"


En tur på stan, jao!

Vaknade tidigt då min "nattgäst" hade ett möte på morgonen så vi åt frukost tillsammans, pussades och kramades. Sen möttes vi upp i stan senare och gick en liten shoppingrunda och han köpte lite snygga pikétröjor och så. Mysigt att gå runt tillsammans! Radio Skaraborg (P4) var på torget och sände och det var blomsterhandlare överallt.
 
Jag söker en Basilikaperenn, nån som vet vart man kan få tag på det?
 
Nu är jag hemma och latar mig för senare ska jag iväg till en mycket gammal och god vän för en promenad. Vi har garanteeeerat massor att berätta.
 
Vad har ni gjort idag? :)
 
Bjuder på en bild på gamla Linus :)

Regnig men trevlig dag!

När jag hade vaknat tidigt imorse fick jag ett samtal om jag ville låsa upp dörren: där står han! och överraskar mig med en chokladask. Såå fint! 
Han har varit här hela dagen och myst!
 
Annars har det inte hänt så mycket här. Vikt tvätt och slipat väggen i köket och målat lite. Mamma gör väl mest i det där köket egentligen. Känner mig tafatt och rädd för att göra fel. Min mamma är bäst iaf <3
 
Nu har jag ätit två burkar med pizzasallad och nu ska jag käka Mariekex med smör. Vilken kvällsmat.
 
Prutt :)
 
 

Kontroll

Hon har tagit kontrollen. Jag med känns det som. Jag ser framåt nu.

Nu ska jag vika tvätt och slipa lite på väggen i köket.

Vad gör ni idag?


Pirrig känsla!

Jag är kär. I vem / vad säger jag inte än :P
 
 
 

Fin helg!

Har egentligen inte gjort så mycket i helgen förutom att sitta på altanen, solat, grillat och haft det gött med en mycket betydelsefull person. Mamma har varit här och målat i köket lite. Det börjar ta form. Jag måste dock göra lite fix där imorgon så vi kan spackla lite sen. Jag har sågat klart brädorna till bordsskivan och de blev riktigt bra. Lite staketstolp i vit färg och bets på skivan så blir det jättebra.
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag zappa lite på tvn mellan kriminalserie och hockey och hoppas på att huvudvärken är borta imorgon.
 
Heja Sverige!
 

Sexy shorts :P

Aa jag fick höra att det var riktigt snygga shorts och det tycker jag mä!
 
 
Ääääälskar dom redan <3

Sexy shorts!

Aa jag fick höra att det var riktigt snygga shorts och det tycker jag mä! Ääääälskar dom redan <3

Fredag ja...

Nu har jag varit ute och lekt så nu är jag trötter. Drar innåt stan och köper lite gott och sen blir det en ensam kväll hemma. Kanske slinker ner ett paket med korv oxå i kundkorgen, har ju inte ätit idag kom jag på.
Ringt några samtal har jag gjort också.
 
Vad gör ni denna fredag då? :)
 

Eftertanke...

Jag ska bannimej inte gråta mer för någon annans skull. Nu vänder jag taggarna utåt, slår upp murarna och kör. Nu ska jag smörja in benen, ta på mina snygga sexiga shorts och ge mig ut. Såga några mer brädor till bordet, vattna blommorna och kanske gräva ur det sista ur rabatten där jag planterar kryddväxter.
 
Sen ska jag vara barnvakt till mitt goa gudbarn <3
 
Vad ska ni göra? :)

Ja men godmorgon!

Idag är en seg dag...tung medicin, jao. Sovit i soffan 3 nätter i rad och det gillar inte min rygg kan jag säga. Sen den där långa promenaden med mamma igår....oho! 1 timma över sten, tuvor och grenar. Skönt ändå.
Nu ska jag äta frukost. 
 
Och sen.....lägga mig i soffan.
 
Hejj <3
 

En tom skärm...

Tittar på en tom skärm....känner mig ensamast i hela världen. Orkar inte må såhär mer. Allt negativt som händer runt omkring knäcker mig. Jag orkar snart inte ställa mig upp. Ibland har man haft tankar på att avsluta sitt liv men man är för feg för att göra det, men det har nog kanske haft att göra med att man faktiskt vill leva, utan dessa sjukdomar som det så fint kallas. Det går upp och ner, hela tiden. Aldrig får det vara likadant, lugn och ro. 
 
Jag sover dåligt, vaknar av mardrömmar. De nätter jag sover så lever jag ändå ett helt annat liv i de mest konstigaste drömmar. Jag vaknar trött, fundersam över varför jag har drömt om dessa saker, äter frukost och om jag kommer ihåg så tar jag min medicin. Jag går på möten bara för att någon bokat in det med mig. Jag går på de för deras skull, eller för att de inte ska undra vart jag varit. För att de sedan ska lämna mig ifred. Jag träffar vänner. Som inte alls lever i samma situation som jag, eller ska jag säga bubbla. De har bra liv. Och även om de har det kämpigt så går de till jobbet. De har barn eller hus och en fin ny tv. De inreder sina hem och har en sambo. Vad har jag att komma hem till? Ett hem som jag vill inreda men inte har råd till. En tv som är min nyligen utflyttade sambos, snart hämtar han den. En dator som jag fått av hans far. En bil som står skriven på min mamma och som max har två månader kvar att leva. Vad gör jag sen?
 
Vad är det som gör att jag inte ens orkar tänka på att gå till ett jobb? Vad är det som får mig att känna en panikkänsla över att sitta fast, eller göra ett bra jobb? Jag är livrädd för konflikter, vill inte komma på kant med någon. Ändå gör jag det. Hela tiden.
 
När jag mår dåligt vill jag vara ifred. Men när jag är ensam så mår jag så dåligt att jag måste medicinera mig för att bara få somna och förhoppningsvis vakna till en bättre dag. Det gör jag oftast inte. Varje kväll ligger jag och väntar på att min ex-sambo ska skriva "heej"....tills jag somnar över tangenterna.
 
Jag tänker på mitt utseende. Skulle vilja ändra allt om jag hade råd. Men jag färgar håret och köper kläder. Även fast jag inte har råd egentligen. Alla säger att jag alltid ser så fräsch ut. Men ingen lägger märke till den feta uttorkade rynkan som bara blir större och större för varje dag. 
 
Man träffar folk -"vad gör du nu för tiden" frågar de
                      -"samma som sist, antar jag, ingenting" svarar jag
 
En ständig förnedring av sig själv pågår, varje dag. Varje minut. Jag orkar snart inte mer. 
Folk ser att jag är ett vrak, det måste dom göra. Det måste vara helt uppenbart. 
Vem fan försöker jag lura?
 
Här har ni mig, vackra (?) men ack så trasiga jag.
 
Nu ska ja ut och gå med mamma. För hennes skull.

Solig dag!

Idag är en underbar och solig dag men jag har ont i huvudet och är helt slut i kroppen. Orkade iaf börja rensa garderoben lite. Laddar ner lite filmer som jag ska kolla på senare ikväll.

Kram <3