Förra veckans sammanfattning!

Förra veckan var den mest kaotiska på länge! Speciellt torsfagen. Stallkompisarnas hästar fick flytta väldigt akut då gården de stod på skulle säljas. Så det var bara att kasta sig iväg kl 12 och lasta. Efter det, kl 13 tog jag in Charisse och såg att hon tappat en sko, inser att jag inte kommer hitta den OCH slå på den då jag skulle va på träning kl 14. När jag då står med hästen uppbunden i stallet hör jag något utanför. Ja då kommer den där kvigan springande över gåtden, den som varit på rymmen i 5 veckor. In med hästen i boxen och iväg på jakt!

I lördags fick jag på en sko iaf och åkte iväg och träna. Så himla roligt! Nu jädrar ska vi köra järnet :)

Idag är det en ny vecka och det betyder plugg.

Ha en bra dag :)

Börjar dagen

Redo för stallet :)


Välkommen förkylning!

Vaknar och ser att <3 skickat en bokningsbekräftelse till mig. En svit, på ett hotell i Göteborg. Så snart ska vi lyxa till det med att besöka Jul på Liseberg på luciadagen. 
Spännande :D

Denna dagen är dock inte lika spännande. Täppt i näsan, svullen i halsen och hostar djupt. Bara jag inte får nåt mer skit. Måste vara frisk den 5e december när jag ska på ett efterlängtat läkarbesök med röntgen.

Skriver ett inlägg senare om varför.

Ha en bra dag :)


Bilden är tagen i helgen, när gubben va hemma också :)Fixardag!

Idag åkte jag tidigt till stallet och släppte ut hästarna. Den nya lilla ponnyn smet ut ur boxen direkt när jag öppnade boxdörren men ägaren hade förutsett detta och tyckte att jag skulle lämna grimman på den första tiden. Tur var väl det för då kunde jag fånga honom innan han stack alldeles för långt. Första dagen i hela mitt verksamma "hästliv" där jag mockat för två hästar som är mina "egna". Tog lite längre tid givetvis men inte så överdrivet mycket längre än om jag bara hade mockat en så det ska nog gå som en dans det här :P
Fick krupp på skottkärran som är ginglig, skramlig och har pyspunka så den fick ny innerslang och lite skruvar åtdragna. 
 
Gammeltanten och jag red barbacka och lille ponnyn fick longeras. Jag kan nog säga att det mest var jag som sprang och blev både svettig, trött i benen och hostig. För ponnyn rörde sig inte nämnvärt mycket framåt. Men han fick mycket beröm och såg ut att trivas :)
 
Nu har jag pratat med min älskade sambo och sagt godnatt <3 Vi kommer ses imorgon då han kommer och hämtar mig hemma för att sen tillsammans åka ner till Göteborg med en bil på släp.
 
Nu har jag "dukat" fram plugget på köksbordet. Colan får bekänna färg för jag måste få klart några arbeten.
 
Hej svejs!

Mondaymorning!

Godmorgon!

Har varit iväg och släppt ut den lille ponnyn. Han gick rakt ut ur boxen när jag öppnade den. Tur han hade grimma redan innan så jag kunde få tag i honom snabbt. Buse :P Nu ligger jag i sängen igen med ganska kraftig värk i knät och i ena vristen. Fattar inte vad det kommer ifrån...haltade ut med hästarna idag jue :(

Ska iväg till skolan sen. Men ska nog vila lite till.

Hej!

Helg i ultrarapidfart!

Ja, det kan man säga. Helgen skulle vara ganska lugn sa vi, jag och min sambo men den blev helt tvärtom!
I fredags var vi iväg till nån gubbe och skruvade crosskart. Blev inte så värst mycket skruvande för gubbarna satte sig och drack bärs och tog sig en kaffehalva eller två. Upp tidigt på lördagen för att hjälpa svägerskan med den Julmässan hon arrangerade på café Mumma på lördagen. När vi hade ställt upp alla prylar för försäljning så stack jag ner på stan och bjöd in folk dit :)
 
Hela dagen gick åt och vi hann bara hem och sätta oss i soffan innan telefonen ringde. Lösa hästar på kullen! Visste inte vems det var :O Men med mitt och Mattias utomordentliga teamwork lyckades vi lokalisera de två hästarna som rymt och fångade in dom. En lång promenad med två hästar vid hand blev det och som tur va hittade vi också ägaren, som dock knappt vart glad/tacksam att vi spenderat vår lördagkväll i skogen och mörkret. 
 
Sen blev det då söndag. Underbara söndag :P
Mockade hela stallet och fick hjälp av min underbara pojkvän, la in hö och fyllde på vatten. Sen skulle vi egentligen hem och laga mat men hamnade hos hans far och meka med en lastbil. Nu vet man hur man gör det också :P
Han fick stanna kvar där själv sen för hästarna skulle in och en ponny skulle komma med transport!
Fullt ös och iväg till stallet igen. Allt gick bra där så nu står ponnyn och mumsar hö....hoppas jag. Det KAN vara halm han tuggat i sig också. Det märker vi imorgon. För nu ska jag försöka somna om. Hästarna ska ut imorrn mä! 
 
Godnatt :)

Återuppståndelsen

Ja...hej! 
Just nu, precis nu kände jag för att skriva av mig en smula. Ska försöka sova i tid så jag orkar upp imorgon :) Men det är så ensamt, så tomt. Saknar min sambo. 

Sambo...det låter så ljuvligt. Det ÄR ljuvligt!

Goodnajt :)