Första jobbdagen !

Börjar med att berätta om igår. Myssöndag kan man säga :) Jag och D åkte till Hattarvik på Torsö och tog ett kvällsdopp och satt på klipporna och solade. Sen när vi åkte hemåt blev vi sugna på glass och stannade vid brygghuset och köpte varsin glass och gick ner till hans morföräldrar som bor där. Vi satt på deras uteplats och tittade ut över sjön och solnedgången. Så härligt där nere vid Torsösundet. En båt åkte runt med wakeboard och en var ute med nån slags "gummikorv" som 3 personer satt på. Dem hoppa och for men det såg riktigt kul ut :)
 
Idag fick jag gå upp tidigt för att idag skulle jag jobba min första dag på nya jobbet. Började 6 imorse och allt gick jättebra, tror jag :P Men jag fattar inte hur man orkar i längden ändå. Rätt mycket att göra på kort tid så det blir nog lite stressigt men det klarar jag...hehe
Efter jobbet åkte jag hem och åt frukost och gick ut med hundarna, sen åkte jag till stallet och hoppade med min "tant" och hon hade blivit så stark i kroppen och hoppade upp sig riktigt bra. Om man jämför med sist jag hoppade henne så var det en enorm skillnad!
 
Hon är bäst <3
 
 
Efter stallet fodrade jag änderna och våra hästar. Lika bra att göra det direkt när jag ändå var ute och åkte.
 
 
Sen gick jag upp med papper, almanacka, räkningar, tidningen och datan för att skriva ner lite grejjer och göra ett schema men jag somnade visst. D väckte mig två timmar senare när han ringde på mobilen :P
 
Men NU ska jag sätta igång med det och sen leta LCHF-recept och andra för snart får man pengar och då ska det handlas massa mat. 
 
Hejj så länge!
 


Kika gärna in på min blogg och läs om gymnastik, min vardag och mycket mer. Eller va med i veckans blogg!! :)

2013-07-22 // 21:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback